Initiatief

Pay it forward is een initiatief van Gerie Nuy uit Huissen. Gestart in 2013. En met als doel zorgen voor mensen met een (zeer) laag inkomen. Personen die zijn aangewezen op de Voedselbank of net boven deze kritieke grens zitten

Gerie heeft zelf al enkele activiteiten met succes en vooral op eigen kracht  doorgevoerd. Veelal met behulp van enthousiaste vrienden, familieleden en/of (zakelijke) relaties. Zo organiseerde hij voor vijf stellen/gezinnen afgelopen zomer een volledig verzorgde vakantie op een park met huisjes in Drenthe, inclusief eten en drinken en uitstapjes.

Ook voorzag hij al enkele kinderverjaardagen van traktaties, eten en drinken en zelfs cadeaus voor de jarige(n), kinderen van gezinnen die een miniem inkomen hebben. Verder: het helpen opstarten van een persoon die net verhuisd is, door onder meer meubels en apparatuur te leveren, kerstdiner koken voor een (of meerdere) gezin(nen en het laten sturen van kaartjes aan een kind met leukemie.
 

Quote van Gerie:

‘
Het belangrijkste van Pay it forward is het aanzetten tot meer goede daden door dat te vragen aan degene(n) die ik help. 
Zij mogen drie goede daden verrichten voor een ander, anderen en dat bij mij melden.’

Quote:

‘Pay it forward als sneeuwbaleffect voor goed doen voor anderen!’

De naam

De naam van het initiatief van Gerie Nuy heeft hij ontleend aan een film die hij zag. En daardoor zo gëinspireerd raakte dat hij Pay It Forward opstartte. Pay It Forward dus. Na de boek en de film, nu dus het goede doel!

Lees hier meer over de naam achter het initiatief.

Het team

Gerie Nuy

Gerie Nuy

Selfmade man. No nonsense. Uit 1969. Te Huissen. Kookgek. Chef-kok Cafe NR5 in Huissen. Voetbalfan. RKHVV. Vrijwilliger van het Jaar. Dierenvriend. Fotografie. Scooter. Reislustig. Boeddha.  Kijk op de Humans…

Lees meer over Gerie Nuy
Megan Nuy

Megan Nuy

Dochter van. Uit 2001. Te Huissen. Slim. Sterk. Knap. Lief. (net als haar vader ;-)) Voetbalfan. Ajax. Dierenvriendin. Fiets. Reislustig. 

Lees meer over Megan Nuy