Gastenboek (59)

Wij vinden het leuk als u een berichtje achter laat. Maar u kunt het gastenboek ook gebruiken om een vraag te stellen, iets aan te bieden of ergens naar te vragen. Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in en na goedkeuring van het bericht zal deze direct geplaatst worden. Alvast bedankt. Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (59)

 1. Sandra priem:
  feb 10, 2016 at 06:42

  Ik probeer zoveel mogelijk producten te kunnen geven als ik zie dat ik daar een gezin mee kan helpen vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn!
  Je doet heel goed werk zet het voort!!

 2. Herbie:
  feb 10, 2016 at 06:39

  Goed bezig gerie voorhouden

 3. Marion:
  feb 10, 2016 at 06:37

  Mooie stichting waar heel veel mensen al mee geholpen zijn .
  Daarom heel belangrijk dat het zo door kan gaan met hopelijk gauw een ruimte waar alle spullen kunnen staan .

 4. Ilja:
  feb 10, 2016 at 06:33

  Beste Gery & hulptroepen,
  Al een paar keer hebben wij spulletjes kunnen doneren voor mensen die het harder nodig hebben dan wij.
  Toen ik een foto voorbij zag komen op de Facebook pagina van Pay it forward waar te zien was dat onze babyspullen een mooi tweede leven kregen maakte mijn hart een klein sprongetje. Het is zo fijn om te zien dat je iemand gelukkig maakt met spullen die jij niet nodig hebt waarmee gelijk het bewijs is geleverd: geven is echt leuker dan krijgen.
  Keep up the good work Gery!

 5. Manon:
  feb 10, 2016 at 06:31

  Win win win: mijn zolder is opgeruimd, spullen worden opnieuw gebruikt en een ander is er weer blij mee. Mensen die dit als vrijwiller weten te realiseren zijn levende engelen!

 6. Cindy:
  feb 10, 2016 at 06:24

  Een geweldig initiatief. Er zijn al heel veel mensen ontzettend blij en gelukkig gemaakt door het mooie werk van deze stichting. Ik hoop dat er nog heel veel mensen zullen zijn die dit ook mee mogen maken.

 7. Iris:
  feb 10, 2016 at 06:23

  Ps....jij verdient een mooie grote plek om gedoneerde spullen te kunnen opslaan....hopelijk met dit gastenboek gaan de ogen open bij de hoge heren....

 8. Anne-marije:
  feb 10, 2016 at 06:18

  Wat fijn dat er mensen en stichtingen zijn zoals jullie/deze! Mensen helpen op de juiste manier en direct. Eten te weinig? Hoppa regelen ze! Wasmachine nodig? Geregeld! Enz. Het is een geweldig initiatief en ik hoop dat jullie dit nog heel lang kunnen doen. Ik hoop jullie nog vaak te kunnen helpen.

 9. Cathalijn:
  feb 10, 2016 at 06:16

  Al meerdere keren enorm geholpen!!!
  Toppers zijn jullie!

 10. Iris:
  feb 10, 2016 at 06:14

  Ik help waar ik helpen kan. Ga zo door Gerie en Pay it Forward.

Het team

Gerie Nuy

Gerie Nuy

Selfmade man. No nonsense. Uit 1969. Te Huissen. Kookgek. Chef-kok Cafe NR5 in Huissen. Voetbalfan. RKHVV. Vrijwilliger van het Jaar. Dierenvriend. Fotografie. Scooter. Reislustig. Boeddha.  Kijk op de Humans…

Lees meer over Gerie Nuy
Megan Nuy

Megan Nuy

Dochter van. Uit 2001. Te Huissen. Slim. Sterk. Knap. Lief. (net als haar vader ;-)) Voetbalfan. Ajax. Dierenvriendin. Fiets. Reislustig. 

Lees meer over Megan Nuy