Gastenboek (59)

Wij vinden het leuk als u een berichtje achter laat. Maar u kunt het gastenboek ook gebruiken om een vraag te stellen, iets aan te bieden of ergens naar te vragen. Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in en na goedkeuring van het bericht zal deze direct geplaatst worden. Alvast bedankt. Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (59)

 1. Patty:
  feb 10, 2016 at 07:00

  Geholpen door Pay it forward en ook geholpen waar ik kon en kan.
  Ik vond het bijzonder fijn om voor de pay it forward vakantie een Indische rijsttafel te mogen maken.
  Gerie, je weet me te vinden... en ik help je waar ik kan.
  Kus voor jou en Megan.

 2. Jessica:
  feb 10, 2016 at 06:52

  wat Gerie doet voor zijn medemens,dat zouden iedereen '' moeten '' kunnen doen? in deze tijd waar bijna alles zo duur is? het moeilijk is voor velen om goed en normaal rond te kunnen komen,instanties verhard zijn en mensen ( soms een compleet gezin ) die hier onder lijden,dan is een helpende hand een redding! en dat is Gerie.Een goede man naar mijn mening met een groot hard en verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn medemens.
  Ik heb respect voor deze man die mensen in nood helpt,die anders van een instantie geen begrip of maar hulp krijgen? Gerie betrekt ook mensen hierbij,om samen hulp te bieden aan ons medemens! Gerie oordeelt niet,maar hij helpt zonder op de mensen met problemen neer te kijken.
  Vele mensen zijn Gerie dankbaar! net als ik,omdat hij een voorbeeld is voor velen zonder er iets voor te vragen.Dat noem je pas helpen vanuit het goede hart! ipv zaken doen om er iets voor terug te krijgen? laat Gerie zijn werk doorzetten.

 3. Aben:
  feb 10, 2016 at 06:47

  Dank vanuit zeist

 4. Marlous Lugthart:
  feb 10, 2016 at 06:46

  Mensen als Gerie maken met de stichting Pay it Forward het verschil. Als alle mensen iets meer voor een ander zouden (willen) doen, zou de wereld een stuk mooier, vriendelijker en verdraagzamer worden. Laten we samen voor die olievlek zorgen!

 5. Sandra priem:
  feb 10, 2016 at 06:42

  Ik probeer zoveel mogelijk producten te kunnen geven als ik zie dat ik daar een gezin mee kan helpen vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn!
  Je doet heel goed werk zet het voort!!

 6. Herbie:
  feb 10, 2016 at 06:39

  Goed bezig gerie voorhouden

 7. Marion:
  feb 10, 2016 at 06:37

  Mooie stichting waar heel veel mensen al mee geholpen zijn .
  Daarom heel belangrijk dat het zo door kan gaan met hopelijk gauw een ruimte waar alle spullen kunnen staan .

 8. Ilja:
  feb 10, 2016 at 06:33

  Beste Gery & hulptroepen,
  Al een paar keer hebben wij spulletjes kunnen doneren voor mensen die het harder nodig hebben dan wij.
  Toen ik een foto voorbij zag komen op de Facebook pagina van Pay it forward waar te zien was dat onze babyspullen een mooi tweede leven kregen maakte mijn hart een klein sprongetje. Het is zo fijn om te zien dat je iemand gelukkig maakt met spullen die jij niet nodig hebt waarmee gelijk het bewijs is geleverd: geven is echt leuker dan krijgen.
  Keep up the good work Gery!

 9. Manon:
  feb 10, 2016 at 06:31

  Win win win: mijn zolder is opgeruimd, spullen worden opnieuw gebruikt en een ander is er weer blij mee. Mensen die dit als vrijwiller weten te realiseren zijn levende engelen!

 10. Cindy:
  feb 10, 2016 at 06:24

  Een geweldig initiatief. Er zijn al heel veel mensen ontzettend blij en gelukkig gemaakt door het mooie werk van deze stichting. Ik hoop dat er nog heel veel mensen zullen zijn die dit ook mee mogen maken.

Het team

Gerie Nuy

Gerie Nuy

Selfmade man. No nonsense. Uit 1969. Te Huissen. Kookgek. Chef-kok Cafe NR5 in Huissen. Voetbalfan. RKHVV. Vrijwilliger van het Jaar. Dierenvriend. Fotografie. Scooter. Reislustig. Boeddha.  Kijk op de Humans…

Lees meer over Gerie Nuy
Megan Nuy

Megan Nuy

Dochter van. Uit 2001. Te Huissen. Slim. Sterk. Knap. Lief. (net als haar vader ;-)) Voetbalfan. Ajax. Dierenvriendin. Fiets. Reislustig. 

Lees meer over Megan Nuy