Gastenboek (59)

Wij vinden het leuk als u een berichtje achter laat. Maar u kunt het gastenboek ook gebruiken om een vraag te stellen, iets aan te bieden of ergens naar te vragen. Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in en na goedkeuring van het bericht zal deze direct geplaatst worden. Alvast bedankt. Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (59)

 1. Martine:
  feb 10, 2016 at 08:57

  Fantastisch initiatief! Zo mooi dat je op deze manier mensen in je omgeving kunt helpen. Gerie: echt fantastisch hoe jij dit regelt, opzet en uitvoert.

 2. Lin:
  feb 10, 2016 at 08:42

  Door alleen al te lezen wat u allemaal doet! En hoeveel mensen u blij maakt weet ik dat er nog mensen zijn met een heel groot hart.

 3. Elsa:
  feb 10, 2016 at 08:31

  Kleding gebracht, die dankzij pay it forward goed terecht is gekomen!
  Wat een enthousiasme van Gerie en wat fijn dat er mensen zijn die hem helpen.
  Met respect volg ik al zijn verhalen, die recht uit zijn hart komen!

 4. Annemieke:
  feb 10, 2016 at 08:23

  Gerie
  Een kanjer van een buurman met een heel groot hart. Super zoals jij vele mensen helpt en hebt geholpen, niets is jou te gek, je krijgt het voor elkaar. Velen zijn jou en je stichting eeuwig dankbaar. Wij helpen jou graag om nog meer mensen te helpen op wat voor een manier dan ook,net als zovelen anderen. Ga vooral door met dit mooie dankbare werk.

 5. gina:
  feb 10, 2016 at 08:21

  Bij toeval deze geweldige stichting ontdekt en petje af voor degene die dit allemaal op touw heeft gezet!
  Volg de site dagelijks en als ik kan helpen, dan help ik mee.
  Dat zou iedereen moeten doen, dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien!
  Ik zou zeggen, pay it forward!

 6. Helen (heleentje suzanna):
  feb 10, 2016 at 08:20

  Ik vind je een toppertje!!!!! Je doet zo ontzettend veel voor de minderbedeelde daar kunnen menigeen een voorbeeld aan nemen. Ik hoop dat je je zo ontzettend veel blijft inzetten voor de mensen die het zo hard nodig hebben en in de kou staan.... Toppertje ga zo door je bent echt een KANJER!!!!!!!!

 7. Tonny:
  feb 10, 2016 at 07:31

  Gerie,
  In de korte tijd dat ik je ken heb ik jou met hulp van veel gulle gevers en vrijwilligers al veel mensen gelukkig zien maken. Hopelijk vind je snel een nieuwe ruimte, zodat PAY IT FORWARD kan blijven bestaan.
  Groetjes Tonny

 8. Patty:
  feb 10, 2016 at 07:00

  Geholpen door Pay it forward en ook geholpen waar ik kon en kan.
  Ik vond het bijzonder fijn om voor de pay it forward vakantie een Indische rijsttafel te mogen maken.
  Gerie, je weet me te vinden... en ik help je waar ik kan.
  Kus voor jou en Megan.

 9. Jessica:
  feb 10, 2016 at 06:52

  wat Gerie doet voor zijn medemens,dat zouden iedereen '' moeten '' kunnen doen? in deze tijd waar bijna alles zo duur is? het moeilijk is voor velen om goed en normaal rond te kunnen komen,instanties verhard zijn en mensen ( soms een compleet gezin ) die hier onder lijden,dan is een helpende hand een redding! en dat is Gerie.Een goede man naar mijn mening met een groot hard en verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn medemens.
  Ik heb respect voor deze man die mensen in nood helpt,die anders van een instantie geen begrip of maar hulp krijgen? Gerie betrekt ook mensen hierbij,om samen hulp te bieden aan ons medemens! Gerie oordeelt niet,maar hij helpt zonder op de mensen met problemen neer te kijken.
  Vele mensen zijn Gerie dankbaar! net als ik,omdat hij een voorbeeld is voor velen zonder er iets voor te vragen.Dat noem je pas helpen vanuit het goede hart! ipv zaken doen om er iets voor terug te krijgen? laat Gerie zijn werk doorzetten.

 10. Aben:
  feb 10, 2016 at 06:47

  Dank vanuit zeist

Het team

Gerie Nuy

Gerie Nuy

Selfmade man. No nonsense. Uit 1969. Te Huissen. Kookgek. Chef-kok Cafe NR5 in Huissen. Voetbalfan. RKHVV. Vrijwilliger van het Jaar. Dierenvriend. Fotografie. Scooter. Reislustig. Boeddha.  Kijk op de Humans…

Lees meer over Gerie Nuy
Megan Nuy

Megan Nuy

Dochter van. Uit 2001. Te Huissen. Slim. Sterk. Knap. Lief. (net als haar vader ;-)) Voetbalfan. Ajax. Dierenvriendin. Fiets. Reislustig. 

Lees meer over Megan Nuy