Gastenboek (59)

Wij vinden het leuk als u een berichtje achter laat. Maar u kunt het gastenboek ook gebruiken om een vraag te stellen, iets aan te bieden of ergens naar te vragen. Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in en na goedkeuring van het bericht zal deze direct geplaatst worden. Alvast bedankt. Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (59)

 1. Stieny:
  feb 10, 2016 at 11:35

  Gerie en Megan vanuit Brummen hopen we dat je een mooie ruimte krijgt waar je de spullen die al de mensen bij je brengen om ze dan door jou weer weg te kunnen geven aan mensen die jouw hulp zo hard nodig hebben. SUCCES.

 2. Yvonne:
  feb 10, 2016 at 09:36

  Geweldige drukkerik, diep respect voor de wijze waarop jij je vol passie inzet voor iedereen die het zo nodig heeft! Door mensen als jij kleurt de wereld weer een beetje mooier. Ga zo door!

 3. Hendriette:
  feb 10, 2016 at 09:07

  Het is geweldig dat ik je he kunnen helpen met gezinnen in nood.
  Je bemnt geweldig en super goed bezig
  Ga zo vooral door en hopelijk ga jesnwl even iets krijgen waar je meer ruimte gaat krijgen

 4. Martine:
  feb 10, 2016 at 08:57

  Fantastisch initiatief! Zo mooi dat je op deze manier mensen in je omgeving kunt helpen. Gerie: echt fantastisch hoe jij dit regelt, opzet en uitvoert.

 5. Lin:
  feb 10, 2016 at 08:42

  Door alleen al te lezen wat u allemaal doet! En hoeveel mensen u blij maakt weet ik dat er nog mensen zijn met een heel groot hart.

 6. Elsa:
  feb 10, 2016 at 08:31

  Kleding gebracht, die dankzij pay it forward goed terecht is gekomen!
  Wat een enthousiasme van Gerie en wat fijn dat er mensen zijn die hem helpen.
  Met respect volg ik al zijn verhalen, die recht uit zijn hart komen!

 7. Annemieke:
  feb 10, 2016 at 08:23

  Gerie
  Een kanjer van een buurman met een heel groot hart. Super zoals jij vele mensen helpt en hebt geholpen, niets is jou te gek, je krijgt het voor elkaar. Velen zijn jou en je stichting eeuwig dankbaar. Wij helpen jou graag om nog meer mensen te helpen op wat voor een manier dan ook,net als zovelen anderen. Ga vooral door met dit mooie dankbare werk.

 8. gina:
  feb 10, 2016 at 08:21

  Bij toeval deze geweldige stichting ontdekt en petje af voor degene die dit allemaal op touw heeft gezet!
  Volg de site dagelijks en als ik kan helpen, dan help ik mee.
  Dat zou iedereen moeten doen, dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien!
  Ik zou zeggen, pay it forward!

 9. Helen (heleentje suzanna):
  feb 10, 2016 at 08:20

  Ik vind je een toppertje!!!!! Je doet zo ontzettend veel voor de minderbedeelde daar kunnen menigeen een voorbeeld aan nemen. Ik hoop dat je je zo ontzettend veel blijft inzetten voor de mensen die het zo hard nodig hebben en in de kou staan.... Toppertje ga zo door je bent echt een KANJER!!!!!!!!

 10. Tonny:
  feb 10, 2016 at 07:31

  Gerie,
  In de korte tijd dat ik je ken heb ik jou met hulp van veel gulle gevers en vrijwilligers al veel mensen gelukkig zien maken. Hopelijk vind je snel een nieuwe ruimte, zodat PAY IT FORWARD kan blijven bestaan.
  Groetjes Tonny

Het team

Gerie Nuy

Gerie Nuy

Selfmade man. No nonsense. Uit 1969. Te Huissen. Kookgek. Chef-kok Cafe NR5 in Huissen. Voetbalfan. RKHVV. Vrijwilliger van het Jaar. Dierenvriend. Fotografie. Scooter. Reislustig. Boeddha.  Kijk op de Humans…

Lees meer over Gerie Nuy
Megan Nuy

Megan Nuy

Dochter van. Uit 2001. Te Huissen. Slim. Sterk. Knap. Lief. (net als haar vader ;-)) Voetbalfan. Ajax. Dierenvriendin. Fiets. Reislustig. 

Lees meer over Megan Nuy