Gastenboek (59)

Wij vinden het leuk als u een berichtje achter laat. Maar u kunt het gastenboek ook gebruiken om een vraag te stellen, iets aan te bieden of ergens naar te vragen. Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in en na goedkeuring van het bericht zal deze direct geplaatst worden. Alvast bedankt. Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (59)

 1. dankbaar:
  feb 20, 2016 at 11:26

  Het is een engel, gerie, wie ons helpt waar kan.

  Heeft me geholpen bij een hele moeilijke tijd, en zorgt ervoor dat mijn kinderen bijna niets mee krijgen, tijdens deze periode.
  Zorgt ervoor dat de kinderen onbezorgd mee kunnen doen met feestdagen en verjaardagen zodat ook hun onbezorgd herinneringen hebben van hun jeugd.

  Ben deze stichting enorm dankbaar. Ze hebben ons gered, dat zeer zeker.

  Bedankt gerie en de mensen eromheen

 2. tanja:
  feb 13, 2016 at 09:49

  ik zocht een trilplaat voor mn spieren en omdat ik er geen geld voor had kreeg ik een berichtje van gerrie dat ik er bij hem een op mocht komen halen en ben dr super blij mee nogmaals thanks

 3. ria willemsen:
  feb 12, 2016 at 06:16

  Hoe mooi dat er nog zulke mensen te vinden zijn die andere probeert te helpen hoop dat je snel een grootte ruimte krijgt voor zo een goed project

 4. Yvonne:
  feb 12, 2016 at 10:24

  Leerde gerie kennen kerst 2014==hij heeft voor 20man een super kerst diner gemaakt bij ons thuis..het was geweldig..en nog niet alles..zijn auto zat vol met kado s...een heerlijke kerst.. daarna ook hem kunnen helpen in zijn helaas te kleine opslag...en zowaar een mooie tweedehands keuken geplaatste in mijn poppenhuis..

  Super stichting..Super gerie en dochter Megan..

 5. Moon:
  feb 11, 2016 at 10:41

  Een nood oproep van een vader die met kerst zijn kindertjes onverwacht kreeg. Deze mensen van pay it forward hebben deze vader en zijn kindertjes een kerst gegeven die ze nooit hadden durven dromen. Kortom super. Ook voor de mensen die helemaal niet durven vragen. Belangeloos staan ze klaar. Petje af. En met zijn alle zijn we toch een stukje pay it forward👍

 6. Martin Spieard:
  feb 11, 2016 at 12:30

  Hoi
  Als je weer wat nodig hebt laat het maar weten

 7. Sylviagielingh@gmail.com:
  feb 10, 2016 at 11:40

  Goedenavond. Ik ken jullie niet maar kwam jullie tegen op fb. Wat een pracht initiatief om mensen op deze weg te kunnen en mogen helpen. Wie weet maak ik ook gebruik van jullie pagina. Ben bijstandsmoeder en hoop als ik wat voor jullie heb het mag aanbieden bij jullie. Succes en super dat jullie er zijn. Lieve groet.

 8. Stieny:
  feb 10, 2016 at 11:35

  Gerie en Megan vanuit Brummen hopen we dat je een mooie ruimte krijgt waar je de spullen die al de mensen bij je brengen om ze dan door jou weer weg te kunnen geven aan mensen die jouw hulp zo hard nodig hebben. SUCCES.

 9. Yvonne:
  feb 10, 2016 at 09:36

  Geweldige drukkerik, diep respect voor de wijze waarop jij je vol passie inzet voor iedereen die het zo nodig heeft! Door mensen als jij kleurt de wereld weer een beetje mooier. Ga zo door!

 10. Hendriette:
  feb 10, 2016 at 09:07

  Het is geweldig dat ik je he kunnen helpen met gezinnen in nood.
  Je bemnt geweldig en super goed bezig
  Ga zo vooral door en hopelijk ga jesnwl even iets krijgen waar je meer ruimte gaat krijgen

Het team

Gerie Nuy

Gerie Nuy

Selfmade man. No nonsense. Uit 1969. Te Huissen. Kookgek. Chef-kok Cafe NR5 in Huissen. Voetbalfan. RKHVV. Vrijwilliger van het Jaar. Dierenvriend. Fotografie. Scooter. Reislustig. Boeddha.  Kijk op de Humans…

Lees meer over Gerie Nuy
Megan Nuy

Megan Nuy

Dochter van. Uit 2001. Te Huissen. Slim. Sterk. Knap. Lief. (net als haar vader ;-)) Voetbalfan. Ajax. Dierenvriendin. Fiets. Reislustig. 

Lees meer over Megan Nuy