Gastenboek (59)

Wij vinden het leuk als u een berichtje achter laat. Maar u kunt het gastenboek ook gebruiken om een vraag te stellen, iets aan te bieden of ergens naar te vragen. Vul de velden hieronder zo compleet mogelijk in en na goedkeuring van het bericht zal deze direct geplaatst worden. Alvast bedankt. Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe:Reacties (59)

 1. Flora:
  jun 29, 2016 at 07:19

  Je doet echt fantastisch werk!

 2. Anouk van kempen:
  jun 29, 2016 at 02:34

  Wat een top gozer!!
  Nog anderhalf jaar schuldsanering, dus nachtkastjes/kledingkastjes etc word gezien als overbodige luxe (!)
  Ik volgde deze pagina nog maar kort, en toch heeft hij me al 2x heel erg blij gemaakt :D
  Hartstikke bedankt Gerie en vrienden/collega's/vrijwilligers!!

 3. Bloem:
  jun 28, 2016 at 11:39

  Woorden schieten te kort voor iemand die zoveel heeft verloren en daarnaast zoveel heeft gegeven en gewonnen!
  Iemand die zich onvoorwaardelijk inzet en altijd met de steun van zijn prachtige dochter die zich ook onvoorwaardelijk inzet voor deze stichting!
  Jullie zijn geweldig voor zoveel mensen. Ik probeer links en rechts jullie te helpen! Ga zo door er zouden meer mensen moeten zijn zoals jullie....
  Goud dat zijn jullie twee.... En alle overige vrijwilligers die belangeloos helpen! Diep respect..... Iedereen zou jullie moeten steunen
  Dus kom op draag je steentje bij.....

 4. jeanet:
  jun 28, 2016 at 11:28


  Ook ik wil Gerie bedanken voor het mooie ledikantje met toebehoren dat ik mocht ontvangen en de fijne service, helemaal geweldig wordt in oktober oma en dan kan het kindje ook bij mij logeren.
  Bedankt!!!!

 5. Karin van der Straaten:
  jun 28, 2016 at 11:13

  Hallo, Vandaag werd ik door jullie behoorlijk verwend met een baby wipstoeltje en ben daar meer dan blij mee natuurlijk.
  Ik ga het gebruiken voor wanneer eerdaags de pleegdochters met hun kleintjes komen en vanaf januari mijn eigen 2 e kleinkindje geboren wordt en zo nu en dan bij mij is. Heel erg bedankt voor dit mooie gebaar.
  Geweldig werk doen jullie met deze goede zorg voor de minder bedeelden onder ons.
  Elkaar tot steun zijn zal zijn liefde laten rollen ook weer naar anderen, bedankt
  Karin

 6. Sylvia:
  mrt 02, 2016 at 11:25

  Een nieuwe start, een ander huis! Met de spullen maar vooral met jou ideeen, super inzet en positieve instelling kan ik voor mijn kinderen bouwen aan een warm thuis!! :) Hartstikke bedankt !!

 7. Rachel:
  feb 26, 2016 at 03:41

  Pay forward Huissen ik ben heel blij met mensen zoals jullie jullie hebben mij een me.kids weer hoop gegeven op een goeien nieuwe start bedankt voor alles alvast 😊

 8. Wilma te Braak:
  feb 20, 2016 at 07:47

  Ik volg jullie nog niet zo heel lang op facebook maar het ontroerd en motiveerd me onwijs als ik zie wat er in die korte tijd allemaal gerealiseerd kon worden voor mensen die om jullie hulp vragen. Die om hulp hebben gevraagd bij de aangewezen instaties maar helaas nèt niet in aanmerking komen voor die hulp. Maar thuis wel kinderen hebben zitten die toch echt moeten eten...
  Met jullie contacten en vooral met het enorme enthousiasme en de positiviteit waarmee jullie, regeltjes of geen regeltjes, gewoon wel voor elkaar krijgen dat mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben... Ik ben oprecht onder de indruk van wat ik zie gebeuren!!

 9. dankbaar:
  feb 20, 2016 at 11:26

  Het is een engel, gerie, wie ons helpt waar kan.

  Heeft me geholpen bij een hele moeilijke tijd, en zorgt ervoor dat mijn kinderen bijna niets mee krijgen, tijdens deze periode.
  Zorgt ervoor dat de kinderen onbezorgd mee kunnen doen met feestdagen en verjaardagen zodat ook hun onbezorgd herinneringen hebben van hun jeugd.

  Ben deze stichting enorm dankbaar. Ze hebben ons gered, dat zeer zeker.

  Bedankt gerie en de mensen eromheen

 10. tanja:
  feb 13, 2016 at 09:49

  ik zocht een trilplaat voor mn spieren en omdat ik er geen geld voor had kreeg ik een berichtje van gerrie dat ik er bij hem een op mocht komen halen en ben dr super blij mee nogmaals thanks

Het team

Gerie Nuy

Gerie Nuy

Selfmade man. No nonsense. Uit 1969. Te Huissen. Kookgek. Chef-kok Cafe NR5 in Huissen. Voetbalfan. RKHVV. Vrijwilliger van het Jaar. Dierenvriend. Fotografie. Scooter. Reislustig. Boeddha.  Kijk op de Humans…

Lees meer over Gerie Nuy
Megan Nuy

Megan Nuy

Dochter van. Uit 2001. Te Huissen. Slim. Sterk. Knap. Lief. (net als haar vader ;-)) Voetbalfan. Ajax. Dierenvriendin. Fiets. Reislustig. 

Lees meer over Megan Nuy